Милка

Некад е најубаво да си сам...
- Например к'д купиш Милку !

Повеќе од ВицотекаСкопски фраер возел на автопат преку 150 км на час. По излез од тунел го сопира полиција и му вели дека ќе му ја... + повеќе

Родила Спасејца мало црнче, а Спасе ја прашува како е тоа можно. - Ти текнува ли, Спасе мој, кога оној пат бев на... + повеќе

Некоја жена сакала да си купи вибратор и отишла во секс шоп. Продавачот и рекол да си одбере од закачените вибратори на... + повеќе

Што ти е сопругот по занимање? – ја прашува едната комшивка другата. - Агроном по музика - одговара другата. - Што е... + повеќе