Главоболка

Што е главоболка:
Контрацепсицко средство најчесто користено од страна на жените во 90-те.

Повеќе од ВицотекаЗборуваат две плавуши: - Оваа година Нова Година е во петок, вели првата. - Само да не биде Петок 13, одговара втората.

Разговараат двајца индијанци. Првиот: - Многу чудни имиња имаат ова бледоликиве, Џон, Џек, Бил ... Вториот: - Во право... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената - Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. - Зошто? - Од нив би... + повеќе

Мажот и жената имаа страшна расправија баш на својата 40 годишница од бракот. Мажот целиот побеснет вика: - Кога ке... + повеќе