Програмер

Што е програмер:
Личност која ќе ти го реши проблемот што не си знаел дека го имаш, и тоа на начин на кој нема да го разбереш.

Повеќе од ВицотекаТатоо, татоо, што е тоа Ноќ на вештерките....? - Тоа е исто како Денот на жените сине, само ноќе..!!!

- Докторе имам депресија. - Најдобро средство е да се нурнете во работата. - Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

На еден војник му стигнува писмо од неговата девојка во кое таа му пишува: - Драги! Јас веќе не можам да бидам со тебе... + повеќе

Трпана му се дере на Трпе: - Сите мажи се говеда! - Да, драга. Апсолутно сите. - И ти исто така! - Јас сум најголемото... + повеќе