Колумбо

Кристофер Колумбо ја открил Америка само затоа што: БИЛ НЕОЖЕНЕТ! Да имал Кристофер Колумбо жена, би било следново:
• А зошто мораш да одиш баш ТИ?
• А зошто не пратат некој друг, не си ти единствен?
• Без тебе не можат?
• Дали си ти глуп или луд?
• Зарем не гледаш дека те искористуваат?
• Не го знаеш ни моето семејство, а одиш да откриеш нов свет!
• Што криеш? Не ни знам каде одиш! Каква бре округла Земја?!
• А што, само мажи ќе патуваат?! Ма немој…
• А зошто не можам и јас ако си ти шеф? Никогаш не си ме водел на патувања!
• Несреќник, не знаеш веќе што се би измислил само да не си дома!
• Ако излезеш од таа врата, јас од истата ќе се вратам кај мама! Бесрамник!
• Сѐ си испланирал, лопов!
• Ти одамна си се договорил со тие Индијанските ку*ви!
• Ти мислиш дека јас од круша сум паднала?
• Што велиш?! И кралицата би го продала својот накит само ти да патуваш?! Што мислиш ти, дека јас сум глупа?! Што има помеѓу тебе и таа баба?!
• Не може да одиш, и готово!

Повеќе од ВицотекаКој има највише кругови? А. Олимпиското Знаме Б. Знакчето на Audi В. Општина Центар Kој е најважен политички алат во... + повеќе

Студентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува: - Колешке, да не паднавте на испит? - НЕЕЕЕЕ... + повеќе

Се сексаат Струмицанец и Французинка на една од ретките песочни плажи во Охрид. На сред секс таа му вели: - Ж'тем, ж'... + повеќе

Само тој што не весла има време да го ниша чамецот. Жан-Пол Сартр