Бендисување

Трпе решил да купи стан во Скопје, бендисал еден и прашува:
- Добро станчево е супер, а дали е тивка населбава?
- Како не, за една недела имавме 7 грабежи, 3 силувања и едно убиство, и никој ништо не слушнал.

Повеќе од ВицотекаСе шетале две проститутки низ трговски, и едната и вика на другата: - Аааа вечерва ќе има муштерии, ми мириса на сперма... + повеќе

На некоја девојка почнале да и се појавуваат зелени кругчиња на внатрешната страна од нејзините бутови. Почекала една... + повеќе

Разговараат две жени. - Ми се јави вчера син ми од Германија, ќе си дошол утре со воз. - Е сите си доаѓат кој со кола,... + повеќе

Зошто плавуша носи црна танга? Жали за невиноста.