Додатна опрема

Што се викаат кочниците на Југо?
Додатна опрема.

Повеќе од ВицотекаШто прави плавуша кога нејзиниот дечко ќе и рече дека и треба повеќе простор? Ги вади крајниците

Една плавуша влегува во пекара и прашува: - Што имате од пецива? - Само момент. - Добро, дајте ми 2 моменти и 1 јогурт

Ало насмевни се

Како се збогуваат вампирки - лезбејки? - Се гледаме за месец дена!