Југо

Која е разликата помеѓу сопственик на спортско и обично југо?
Сопственикот на спортско југо носи патики.

Повеќе од ВицотекаОд 0 до 18 години на жената и се потребни добри родители. Од 18 до 35, добар изглед. Од 35 до 55, убави особини. од 55... + повеќе

Трпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели: - Морам да ти признаам. Јас сум геј... + повеќе

Го прашува бабата малиот Трпе: - Абе внучко, како се викаше оној Германецот шо ни ги крие работите по дома? - Алцхајмер... + повеќе

On: • Kurvo! Ona: • Kurve se jebu za pare! On: • Kurvo volonterko!