Сексање

Кога ја сексаш, те сака.
Кога ја сакаш, те секса?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЗошто научно е потврдено дека Адам и Ева се Македонци? - Затоа што се голи и боси, а мислат дека се во рајот!

Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа. Се наредиле... + повеќе

Баба и дедо седат во дневна соба и гледаат телевизија кога дедото прашува: - Бабо ма, се сеќаваш каде ги оставив... + повеќе

Доаѓа Англичанец во Македонија оди во хотел и зема клуч од соба број 2. Се јавува на рецепција и му вели: - Two tea to... + повеќе