Сопруг

Плавуша и раскажува на својата другарка:
Си седам дома и одеднаш некој ѕвони на вратата.
Отворам, гледам еден младич.
И тој ме прашува дали сопругот ми е дома.
Јас одговарам дека не е дома.
Тогаш ме фрли на креветот и ме секса до бесвест, а потоа си замина.
Сеуште не можам да сфатам што сакаше тој од мажот ми.

Повеќе од ВицотекаЖената е како кинески вентилатор. Прво престанува да се врти, потоа престанува да дува, а на крај само прави галама и... + повеќе

Некој човек измислил нова машина и направил презентација, на која учествувал и некој Македонец. Македонецот: За што... + повеќе

Праву женски деца за 10 евра. Ако погрешу че ви ги врату паре!

Отвараш фрижидер гледаш кутија со сладолед, отвараш кутијата со сладолед гледаш сарма! Ех, оваа моја чудесна Македонија...