Крава

Како се вика крава погодена од земјотрес?
-Милкшејк.

Повеќе од Вицотека- Ало, добар ден, дали е тоа полиција? - Да, повелете господине. - Сакам да пријавам парк во Центар...

- Како на англиски ќе кажете дека во недела бабата нема да ви дојде на ручек? - Јес!!

Што е најголемата желба на сопствениците на Југо? - Да си купат кола!!!

Две плавуши разговараат: - Што сакаш син ти да биде кога ќе порасне? - Директор! - Зошто директор? - Да се расфрла со... + повеќе