Цариници

Која е најголемата ноќна мора на нашите цариници?
- Европа без граници!

Вицотека

  • Чак Норис ја преживеа смртта.

  • Атрактивна плавуша во мини суќниче држејки се за рака се качува со дечкото на ескалаторот во некој маркет. Долу се собрала толпа луѓе и...

  • Се враќа мажот од службен пат и носи голем поклон за сопругата.
    Во рацете го држи поклонот и не може да притисне на ѕвончето на...

  • Се качуваат две плавуши во автобус.
    Првата го прашува возачот:
    - Добар ден, дали може со овој автобус да стигнам до железничка...