Недоразбирање

Што е недоразбирање?
- Кога ќе ја викнеш комшивката на кафе, а таа само ќе го испие кафето и ќе си замине!

Повеќе од ВицотекаРазговараат малиот Трпе и Трпе: - Тато, тато можат ли црните маслинки да одат? - Не сине, не одат. - Епа тато тогаш сум... + повеќе

Како компјутерџија поправа автомобил? - Излага од него и повторно влегува!!!

На час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе. - Љубичица! - Браво, многу убаво. - Нарцис, учителке... + повеќе

Доаѓа млад ветеринар во едно село. Го сместуваат кај една вдовица. Пред да си легне и вели на домаќинката: - Спијте... + повеќе