Ангел

Име на дете што се пече на 50 степени?
- Жарко
Име на дете што се пече на 100 степени?
- Огнен
Име на дете што се пече на 200 степени?
- Димче
Име на дете што се пече на 300 степени?
- Пепелашка
Име на дете што се пече на 400 степени?
- Ангел

Повеќе од ВицотекаПо бурна љубовна ноќ: - Мили, болна сум од СИДА! - И јас! - Но, јас се пошегував … - Епа, повеќе нема да се шегуваш!

Учителка држи курс по историја на 20 плавуши. Прво прашање: - Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и... + повеќе

Стојнке, цвете мој ја много те сакам, свак вечер на тебе мислу а свак пут кт ке те виду све поечке и поечке те посакују... + повеќе

Отишол Мујо во Германија и на Фата и купил вибратор. Кога се вратил ја прашува Фата: - Зошто си го фрлила, па знаеш ли... + повеќе