Сперматозоиди

Зошто мажите се како сперматозоиди?
Само еден од милион е од некаква корист.

Повеќе од ВицотекаЗошто плавуша носи црна танга? Жали за невиноста.

Само кај оние што се во фамилијарната гробница, Господ им одредува кој ќе биде горе а кој долу.

Муабетат двајца пријатели во кафана: - Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа? - Ај, шо збориш, од една само??? - Да... + повеќе

Гатачката на карти и вели на жената: -Вашиот маж наскоро ќе умре. -Тоа го знам, види дали ќе има истрага?