Кисела вода

- Пиво? - го прашува келнерот постојаниот гостин.
- Не, со кола сум, донесете ми кисела вода - вели гостинот.
По една минута келнерот доаѓа и му носи пиво.
- Можете спокојно да си го испиете пивото, некој ви ја украл колата.

Повеќе од ВицотекаЖената пржи јајца во кујна ! Одеднаш влетува мажот и непрестанувајки се дере: - ПАЗИ! - Стави уште малку зејтин. Неееее... + повеќе

Што е избалансиран буџет? - Кога должиш онолку колку што си потрошил.

Мали Џокица добил задача на час да напише песничка со рима. Напишал тој и станал да прочита: Видите гњурца, вода му до... + повеќе

Како мажите вежбаат на плажа? - Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.