Ноплизови

Мујо:
- Како помина во Aфрика ?
Хасо:
- Супер, утепав 2 зебри, 4 лавови и 12 ноплизови.
Мујо:
- Абе Хасо шо ти се тоа ноплизови?
Хасо:
- Па тоа се едни мали црни суштества исти како луѓето и цело време викаат:
- Но плиз, но плиз!!!

Вицотека

 • Се возат во кола црнка и плавуша.
  Одеднаш колата застанува и црнката вели:
  - Замисли, ни снема гориво!
  А плавушата и...

 • Мечокот решил да прави роденден. Како главен во шумата ги собрал сите животни и им рекол дека кој ќе му донесе глупав поклон ќе го мава со к*...


 • Што е мигрена:
  - Најупотребувана контрацепција од страна на жените

 • Си биле две мајмунчиња и чепкале бомба. Дошло трето мајмунче и им рекло:
  - Абе што правите, тоа е бомба, може да ви пукне!
  ...