Паметна девојка

Он:
Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел!
Она:
Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или!
Он:
Ооо, па ти си била и паметна...

Вицотека

 • Како идев животиње на одмор?!
  Лав иде сам,
  Тигар иде с’с шваљерку,
  а Мајмун с’с жену му!

 • Седи плавуша во автобус, се доближува баба до нејзе и и вели:
  - Девојче ајде јас и ти да се замениме?
  - Што јас да бидам баба...

 • Дошле вампири на гости кај Дракула. Овој ништо не сакал да ги послужи, па затоа тие почнале сами да тарашат по станот за да најдат нешто за...

 • Која е разликата помеѓу дете и торта?
  - Тортата се прави со пет јајца, а детето со две.