Поклон за роденден

Што ќе му подарите за роденден на цариник?
Цариник 1 - Ај да му купиме кола?
Цариник 2 - Абе што ќе му е кола има 2 дома, ај да му купиме куќа!
Цариник 3 - Не му треба има куќа 2 стана викендичка...
Цариник 4 - Слушај ај да не тепаме глава дај ќе му дадеме една смена па нека си купи сам што сака!!!

Повеќе од ВицотекаОди Рамче по улица кога го сретнува некој пријател и го прашува: - Каде бе Рамче? - Еве идам у град да си купам одело... + повеќе

Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден... + повеќе

Си ветив себеси дека ќе држам диета, дека нема да пијам алкохол и нема да јадам масна храна. По две недели изгубив 14... + повеќе

После водење љубов девојката прашува: Ако после ова оставам трудна и родам дете како ќе го крстиме? Дечкото го вади... + повеќе