Секс на под

Зошто плавуша сака секс на под?
Сака секс до даска!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСе враќа мрежен администратор дома по 2 дена и жена му го чека на врата: - Ајде сега да ми објасниш каде беше и што... + повеќе

Се враќа мажот од службен пат, и за да провери дали се швалерисувала жена му, го отворил прозорецот и почнал да и вика... + повеќе

Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!... + повеќе

Медведев му се јавува на Путин: - Владимире, овие временските зони многу се заебени, дај да ги смениме. - Зошто бе... + повеќе