Сексуално определен

СЕКСУАЛНО ОПТЕРЕТЕН - човек чија дебела жена сака да биде над него.

ПОВЕРЕЊЕ - кога ненајавен се враќаш дома од службен пат.

МОРТАДЕЛА - елегантно пополнета дама во превише тесни мрежасти чорапи.

ЏАКУЗИ - справа која се продава највеќе на овие кои пораснале со полско WC.

13. ПЛАТА - плата која ја добиваш кај приватник после 36 месеци работа.

МАЖ - суштество способно да се одвикне од млеко , но не и од цицка.

ОПТИМИСТА - кога сите бродови ќе потонат, он замислува дека тоа се подморници.

УТРИНСКА ЕРЕКЦИЈА - кога наутро ќе се разбудиш надркан.

МЕДИЦИНСКИ ФЕНОМЕН - пациент кој не знае дека треба кај доктор да однесе поклон.

АМЕРИЧКИ СОН - појава кај луѓето да работат по цел ден за да отплатат огромна куќа која ја користат само за да преспијат.

ПРВО КРЕСНУВАЊЕ - ситуација кога продавачка во киоск продава упачач.

ОРАЛЕН СЕКС – тоа е кога стално зборите за секс.

DUREX - лек против надуеност во стомакот.

ЖЕНА- лице кое сака да се мува со човек со став, и да биде во врска со човек кој лесно се прилагодува на нејзините ставови.

Повеќе од ВицотекаЉуби го блажниот свој, но не дозволувај да те фатат.

Што е песимист: - Оптимист со искуство.

И испраќа СМС бринета на плавуша: - Еј, сакаш на кафе? Оваа одговара со СМС: - Извини, немам кредит да ти одговорам.

Разговараат двајца пријатели и едниот го прашува другиот: -Ако можеш да бираш меѓу милион евра и мир во светот, каква... + повеќе