Одмазда

Кога некој ќе ти ја земе жената, не постои подобра одмазда да му дозволиш да ја зачува.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаФармер одгледувач кокошки влегува во локален бар ... седнува до една жена и нарачува чаша шампањско ... Женава се... + повеќе

Разговараат двајца клинци: 1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души ! 2: Не е тоа ништо... + повеќе

Трпе и Трпана се шетаат во центарот на градот и проаѓаат покрај еден ресторан. - Ау Трпе, колку убаво мириса овде. - А... + повеќе

На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува: - Во составот на човечката сперма, најголем процент... + повеќе