Супер момче

Разговараат две баби:
- Да ти се пофалам внуката ќе ми се мажи!
- Е супер, а момчето од каде е ?
- Oд Фејсбук е, не знам кај тоа, ама од таму е?

Вицотека

 • Прашање:
  - Koј е најточен пример за глобализација?
  Одговор:
  - Смртта на принцезата Дијана.
  ...
 • Се јавува водител на ТВ лотарија:
  - Дали е тоа Мујо?
  - Да!
  - Вие сте вистински среќник. Ќе заработите 10.000 евра ако...

 • Зошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

 • Влегува млада жена кај педијатар и му вели дека бебето нема доволна тежина и дека изминатата недела изгубило 100 грама!
  Докторот:...