Кинески

Прават анкета луѓе низ факултетиве, за колку време би можел еден студент да научи кинески јазик.
Одат прво на економски:
- За колку време можете да научите кинески?
- Ууууффффф, кинески заебан јазик е, многу симболи, заебанции, за едно 6 до 7 месеци би требало.
Одат после на медицина:
- За колку време можете да научите кинески?
- Хммммм, па не е баш лесен кинескиот со сите тие симболи таму, за едно 3 до 4 месеци можеби.
Одат на крај на електро:
- За колку време можете да научите кинески?
- Скрипта имаш?
- Да
- За 3 дена го спремам нема проблем!

Вицотека

 • Чак Норис може да се каче на месечината со пaдобран.

 • Он:
  Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел!
  Она:
  Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или!
  Он:...

 • Седи ученик на час и приклучен на фејсбук пишува на статус
  "сите на учење а само јас на фејсбук", кога неочекувано му стигнува коментар...

 • Трпе пијан се враќа по полноќ и пред себе тркала една автомобилска гума.
  Трпана го прашува:
  – Зошто ти е таа гума, бе, глупак, па...