Дискотека

- Браво ќерко, браво, ајде уште еден чекор, ајде можеш уште еден.
- Браво!
- Женоооо!
- Донеси камерата, ќерката ни се врати од дискотека.

Вицотека

 • Иранскиот претседател седи пред компјутерот во собата на нуклеарно ракетниот центар,
  на мониторот гледа седница на Америчкиот конгрес...

 • Трпана оди на ветеринар, но докторот и вели:
  - Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни, Вие треба да одите во државна...

 • Група посетители ја разгледуваат фабриката во која се произведуваат производи од гума. Водичот со гордост им ја покажува линијата за...

 • Камен пијан мажот се прибира дома а жена му започнува да вика:
  - Каде беше мори, пијаницо една?
  - Играв табла со Трпе.
  - А...