Уџи Слободно

Што е најголема иронија?
Лепа Брена на нејзиниот концерт пее - Уџи Слободно!
А карта е 800 денари?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаШетаат момче и девојка, кои штотуку се запознале, во парк. - Леле, мене ми е страв - вели девојката. - Од што? -... + повеќе

Плавуша излегува со новиот тип, одат во парк, типот вади кутија цигари, ги подава кон неа и ја прашува: Цигара?... + повеќе

Во емисија за пороците во општеството гостин во студио, угледен психолог, и вели на водителката, инаку природна плавуша... + повеќе

Чак Норис може да се каче на месечината со пaдобран.