Лото

Зошто плавуша игра лото?
Зашто мајка и и рекла к*р ќе добиеш!

Вицотека

 • Што можете да соберете од гола медицинска сестра?
  - Само дежурниот доктор.
 • Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс.
  Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално...

 • Адвокат: Дали сте сексуално активни?
  Сведок: Не, само лежам.

  Адвокат: Кога ви е роденденот?
  Сведок: 18 јули.
  Адвокат...

 • Глумец го затвараат во лудница а тој ги организира сите да бегаат.
  Кога веќе ја поминале оградата од болницата тој им рекол:
  -...