Мало, плаво, металик

Го прашува жената мажот:
- Драги знаеш дека утре ми е роденден?
- Да драга знам.
- Па, ке добијам ли нешто?
- Секако, имаш некоја желба?
- Па би сакала нешто мало, плаво, металик што иде од 0 до 100 за секунда...
Наредниот ден мажот и поклонува кутија на жената а во неа вага.
И таа го прашува:
- Па добро што е ова?
- Драга како што посака мало, плаво, металик иде од 0 до 100 за секунда!

Вицотека

 • Се фали една жена на друга:
  - Од мојот маж направив милионер.
  - А што беше пред тоа?
  - Милијардер.

 • Зошто жените не коментираат фудбалски натпревари?
  Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да зборуваат!

 • Мало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала:
  - Мамо, зошто имаш бели влакна на главата?...

 • Играат карти во парк кучето и газдата, проаѓа некој тип и:
  - Леле што ти е паметно кучево.
  - А па не е баш,...