Катанец

Зошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

Вицотека: 

Вицотека

 • Си биле германец, англичанец, француз, швајцарец, грк и Македонец и се фалеле што имале најдобро во нивната држава....
 • - Мамо, мамо, учителката денес ме праша дали имам браќа и сестри кои треба да почнат со училиште наскоро.
  - Убаво од неа што прашала....

 • Докторите дошле до сензационално откритие:
  Направиле хибрид помеѓу бубашваба и лубеница.
  Ја сечеш лубеницата и семките сами...

 • Дали некогаш ви се има случено да одговорите на чет во ист момемт како и вашиот пријател.
  Еве еден совршен пример за тоа дека секогаш...