Навивач

Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:
- Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!!

Вицотека

 • Едино полошо нешто од мужа што не се враќа дома на време,
  е муж што се враќа дома пред време !

 • Отишле Мујо и Фата во Зоолошка градина.
  Кога пoминувале покрај кафезот на големата горила дувнало ветер и и ја кренало малку сукњата на...

 • 1. Човек се раѓа уморен и живее за да се одмори.
  2. Сакај си го креветот како што се сакаш самиот себе.
  3. Ако видиш некој да...

 • Менувам здравствена книшка за штедна.
  Шифра: Здравјето е најголемото богатство.