Боја

Разговараат двајца пријатели и едниот го прашува другиот:
-Ако можеш да бираш меѓу милион евра и мир во светот, каква боја ќе има Мерцедесот?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Јапонец во посета во Македонија и одат во обиколка на градот. Го гледаат Александар Македонски и!!! Македонецот:... + повеќе

Мара му се жали на Блажо: Зошто мажите кои секоја недела спијат со различни жени се фраери, а жените кои спијат со... + повеќе

Две жени ги испратиле мажите на риболов. По два - три дена не се вратиле и едната и вели на другата: - Море да не... + повеќе

Na času seksualnog vaspitanja, učitelj nacrta na tabli penis i pita decu da li znaju šta je to. Perica prvi diže ruku... + повеќе