Чак Норис

Чак Норис обесил слика на звучниот ѕид.

Вицотека:

Кога Чак Норис јаде кикирики,
он точно знае која е Кики а кој е Рики!

Вицотека:

Што е ова со Чак Норис, сите го сметаат за бог а тој е само еден обичен актер.
Да беше бог во овој миг ке ми ја треснеше главата од тастатура хсдфгбхџ.всдчќфпеоњ9ту943ѕ5р78921пујфклс н фд

Вицотека:

Страници