Црн Хумор

Го заболело Баци стомакот и отичол на лекар.
Докторот:
Каква ти е големата нужда?
Баци:
Голема брате голема, да не е не би ни дошоч!
Докторот:
Не те прашувам тоа него каква ти е столицата?
Баци:
Дрвена стара цела пропадната!
Докторот:
Ама човече ме разбираш ли ти мене те прашувам колку пати идеш надвор?
Баци:
Па излегувам од сабајле се враќам навечер!
Докторот:
Баци бе говното какво ти е говното?
Баци:
Е тоа докторе незнам сеуште не сум го пробал!!!

Зошто не треба да се тепаш со Саша Матиќ?
Оти не гледа кај мава!

Вицотека:

Зошто мртвачките коли немаат ротационо светло?
Нема потреба се е готово, ништо не е итно!

Страници