Црн Хумор

Нашле црнец во пустина, мртов со 14 прострелни рани во телото.
На тоа шерифот:
Ова е најлошиот случај на самоубиство досега што сум го видел!!!

Вицотека:

Која жена добива највеќе ружи за 8 март?
Онаа која ќе умре на 7 март!

Жена и се јавува на својата пријателка:
- Леле да ти кажам што се случи!
- Го пратив овој мојот вол да купи компири и замисли го згазила кола?
- Ај куку леле мори и што ќе правиш ти сега?
- Па најверојатно ориз!!!

Страници