Црн Хумор

Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!
Македонецот пред да скокне рекол Жени и базенот се наполнил со жени!
Русинот рекол Водка и се наполнило со Водка!
Американецот пред да скокне во базенот се лизнал и рекол: Oh Shit!!

Пријател на Пријателот:
Мојата сопруга е ангел!
Другиот:
Среќа твоја мојате сеуште е жива?!?!

Вицотека:

Брачен пар сака да купи замок. При разгледување на еден го прашуваат сопственикот:
- Да нема случајно духови?
- Немајте гајле, јас овде живеам веќе 600 години и не сум видел ниеден.

Страници