Црн Хумор

Дедо му на Трпе седи во дневната и си чита весник и доаѓа до делот за некролози, во тој момент влегува внук му Трпе:
- Што бе дедо, пак на facebook?

Вицотека:

Ги известуваме сите љубители и познаници на Чак Норис дека тој вчера почина.
Денес веќе се осеќа подобро!

Иде батка по улица и среќава пола БЕБЕ и му вели:
- Кај си БЕ!

Страници