Спорт

Две проститутки разговараат:
- Што сакаш син ти да биде кога ќе порасне?
- Директор!
- Зошто директор?
- Да се расфрла со пари, нормално. А ти?
- Ја сакам да биде фудбалер.
- Зошто баш фудбалер?
- Кога ќе промаши гол сите да викаат: Да ти еб*м мајката! Да ти ебам мајката!

Вицотека:

Оди Трпана на фудбалски натпревар и му довикува на судијата:
- Море судија абдал еден што не им фрлиш уште некоја топка,
не гледаш дека се испотепаа околу онаа едната!!!

Го викаат Гоки од под прозор на фудбал.
Излегува мајка му и вика:
- Зашто го викате Гоки на фудбал кога знаете дека има една дрвена нога?
- Па ние не го викаме да игра фудбал, да ни биде статива!

Вицотека:

Страници