Глупави

Колку шовинисти треба за да сменат сијалица?
Ниеден. Нека готви кучката во темница.

Вицотека:

Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот.
Отишол овој дома и ја прашал жена си каде е пенисот таа рекла не знам,
отишол кај син му и него го прашал каде е пенисот и овој му рекол не знам,
потоа отишол кај мајка му и неа ја прашал каде е пенисот и таа рекла не знам.
На крајот се вратил кај жена му и рекол:
Што е работа никој не знае каде е пенисот што да му правам на кондомот на кур ли да го ставам!?

Разговараат Македонец Србин и Босанец во кафана за Европа.
Македонецот и Србинот жалат што не се Европа а на тоа Босанецот:
Па ни Америка не е во Европа, па што и фали!!!

Страници