Огласи

Наградна игра во маркет за техника.
Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари,
во релната ќе најдете една буква,
кој ќе собере 31 буква ќе добие буквар!

Вицотека:

Продавам брачен кревет,
едната половина скоро неупотребена.

Вицотека:

ФБИ објавил оглас за ослободено работно место атентатор.
Откако биле спроведени проверки, интервјуа и тестирања, останале три финалисти:
двајца мажи и жена.
За финалниот тест, агентите на ФБИ одвеле еден од мажите пред една голема метална врата и му дале пиштол.
За да бидеме сигурни дека ќе ги следиш нашите инструкции без оглед на околностите ќе го направиме овој конечен тест.
Внатре ќе ја најдеш жена ти како седи на стол...
Убиј ја!!
Мажот одговорил:
Не е можно да сте сериозни. Никогаш не би можел да ја застрелам мојата жена.
Агентот рекол:
Во тој случај ти не си вистинскиот човек за оваа работа. Земи си ја жената и оди си дома.
И на вториот маж му биле дадени истите инструкции.
Тој го зел пиштолот и влегол во собата. Се било тивко околу пет минути.
Мажот излегол со очи полни солзи:
Се обидов, но не можам да ја убијам мојата жена.
Агентот рекол:
Го немаш она што е потребно. Земи си ја жената и одете си дома.
Конечно, дошол редот на жената. И на неа и биле дадени истите инструкции, да си го убие мажот. Го зела пиштолот и влегла во собата. Се слушале истрели, еден по еден. Слушнале врескање, кршење, удирање по ѕидовите. По неколку минути, се стивнало. Вратата бавно се отворила и пред нив стоела жената, бришејќи си ја потта од челото.
Пиштолот е наполнет со ќорци - рекла таа.
Морав на смрт да го претепам со столот.
НАРАВОУЧЕНИЕ:
Жените се луди. Не си играјте мајтап со нив!

Страници