Докторски

Симптоми кога Вашата сопруга го проверува Вашиот телефон се идентични со Ковид 19:
- Тешко дишење.
- Студена пот.
- Слабост во нозете.
- Главоболка.
- Болки во стомакот.
И кога ќе ве праша која е оваа?
Тогаш започнува сувата кашлица.

Психијатар му вели на пациентот:
- Веќе сте целосно здрав. Можете слободно да си одите дома.
- Колку жално. Цела година бев Арнолд Шварценегер, а сега сум никој и ништо.

Отишол некој човек на доктор и му вели: Докторе што да правам за да немам деца?
Овој му вели: Еве ти кондом и стави го на пенисот.
Отишол овој дома и ја прашал жена си каде е пенисот таа рекла не знам,
отишол кај син му и него го прашал каде е пенисот и овој му рекол не знам,
потоа отишол кај мајка му и неа ја прашал каде е пенисот и таа рекла не знам.
На крајот се вратил кај жена му и рекол:
Што е работа никој не знае каде е пенисот што да му правам на кондомот на кур ли да го ставам!?

Страници