Народи

Зошто црнец кога јаде чокладо обавезно става бели ракавици?
- За да не си ги изеде рацете!

Како Еским го менува полот?
Оди на Јужен пол!

- Како Еским го променил полот?
Одговор:
- Преминал на Јужниот.

Страници