Амерички

Јас: Пер имаш мастика?
Она: Не
Јас: Уствари шо ќе ти е

Кажи бандера:
Бандера.
Да те фати сртуја!

Седеле Дејан и Саша Матиќ у кафиќ, Саша кивнал а Дејан му рекол:
- Дај брате и мене отвори ми лименка.