Контакт

Повеќе од ВицотекаШто прави Чак Норис на дрво? - Гледа Кога Лисјата Паѓаат во живо !!! Солзите на Чак Норис лечат рак. Штета што тој... + повеќе

Тргнал Трпе со камион на пат преку граница, а со себе зел еден слон. Во двете уши му ставил по една кришка леб. Стигнал... + повеќе

Трпана неколку месеци не е арна, ослабена, безвољна, замислена... Направи сите прегледи, крв, мокраќа, ЕКГ... и се е во... + повеќе

Пред Собранието нема контејнери. Значи: ѓубрето е внатре.