Загатка 3

Загатка 3
Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Јаболки = 5

Портокал = 4

Грозд = 3

2х5 + 4 - 3 = 9

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
1 + 0 =
Антиспам заштита