Загатка 4

Загатка 4
Решете ја загатката, постојат 2 решенија

 

Одговор на загатка

072 + 398 = 470

872 - 398 = 474

Еден одговор

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
17 + 1 =
Антиспам заштита