Загатка 5

Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Пчела = 40
Пиле = 0 40 + 0 =
40 40 + 3 x 0 = 40
80 - 0 = 80
3 x 40 x 3 x 0 = 0
Резултатот е 0.

Вкупно 2 одговори

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
8 + 2 =
Антиспам заштита