Загатка 7

Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

13=16
25=210
66=612
82=84

првиот број = првиот број
вториот број = вториот број x 2

Вкупно 3 одговори

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
12 + 3 =
Антиспам заштита