Загатка 12

Решете ја загатката, пронајдете го вистинскиот одговор.

 

Одговор на загатка

Свртете го секој број и прочитајте го: На пример 5512 = 12:55.

Но, точниот одговор е B), бидејќи 11:55 е единственото време кое се совпаѓа со часовникот.

Еден одговор

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
8 + 1 =
Антиспам заштита