Загатка 14

Загатка 14
Колку квадратчиња има на сликата

 

Одговор на загатка

Има вкупно 40. Ако не сте погодиле пребројте ги уште еднаш.

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
1 + 9 =
Антиспам заштита