Загатка 16

Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Одговорот е 35
Слон = 10
Мравка = 5
Пчела = 3
5 + (3 х 10) = 35

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
15 + 2 =
Антиспам заштита