Загатка 18

Загатка 18
Решете ја загатката

 

Одговор на загатка

Црвено чудовиште = 9
Зелено чудовиште = 2
Сино чудовиште = 0
Одговор = 9 x 2 + 0 = 18

#

Plain text

  • Дозволени HTML ознаки: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Цртите и параграфите се прекинуваат автоматски.
  • Both <img> and <iframe> elements are lazy-loaded.
5 + 4 =
Антиспам заштита